07 juli 2007

Ringsö

I går var jag på Ringsö i Nyköpings skärgård. En alldeles underbar ö en kvarts båtresa utanför kusten. Där funderar jag på att jobba som turledare i höst. De har jättefina, välridna hästar och naturen är fantastisk. För mig som har turledarrollen inpräntad i mig likväl som jag kan gå, så är det givetvis ett jättebra alternativ för mig att komma tillbaks i arbetslivet på ett sätt där jag känner mig trygg.

Jag provade fyra olika hästar, den ena bättre än den andra. Favoriten blev nog ändå Thokki som var en villig fux med riktigt bra gång.

Vill ni se en glimt av hur det ser ut där, titta in på deras hemsida: www.andningspaus.se

05 juli 2007

Loppis!

I kväll var Britta, Emil och jag på loppis i Pumpen. Vi hyr ett bord där och säljer allt mellan himmel och jord dom vi hittat på vinden och fått av bekanta. Jättekul att se alla människor, sitta där och prata skit och samtidigt dra in några kronor. Några jättevinster blir det kankse inte men, eftersom vi tycker att det är roligt så känns det ändå bra.

Jag är lite piggare nu, och de isländska växterna är fotograferade nu så de kommer snart på bild.

04 juli 2007

Vardag...

Nu är vardagen här igen, Doddi jobbar, Ellen och Olivia är hos dagmamman och Emil är ute med kompisar. Själv är jag mest trött hela tiden och sover mycket...Tror ni man kan skylla på jetlag? ;-)

De isländska växterna har i alla fall kommit ner i jorden i stenpartiet på framsidan. Nu får vi hoppas de trivs i sitt nya stenlandskap och överlever. Isländskt rúgbraud (rågbröd) har jag också bakat, det blev jättegott! Det stod i ugnen i 11 timmar och är fortfarande alldeles jättefärskt!